PRIMUL SUBTITLU

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta.

AL DOILEA SUBTITLU

Aici începe textul. Apăsați aici și începeți să scrieți. Consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia.

Amera Exquisite Events & Flowers va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie!

Telefon: +40 734 625 963 | E-mail: office@ameraevents.com

Inchiriere Nunta si Botez

Va punem la dispozitie o multitudine de decoratiuni pentru evenimentul dvs., fie ca este vorba de nunta, botez sau corporate: 

aranjamente masa, aranjamente prezidiu, foto corner eveniment (nunta, botez sau corporate), arcade decor, decoratiuni biserica, decor cununie in aer liber, decoratiuni exterioare, cifre aniversare din flori, chevalet cu rama / oglinda decorative, elemente decor si candy bar, decoratiuni corporate.

Vanzare Nunta si Botez

Acele detalii care fac diferenta!

Buchete de flori real touch, matase sau flori din hartie pentru mireasa, nasa sau domnisoara de onoare, lumanari de cununie sau botez, cocarde si corsaje, coronite din flori real touch sau de matase, tablouri si globuri din licheni naturali stabilizati.

Pachete Nunta si Botez

Alege din pachete noastre personalizate special pentru evenimentul tau, fie ca este vorba despre o nunta, un botez sau alte tipuri de petreceri.